Genel Duyurular

Başkan Gökhan 112 Acil Çağrı Merkezini Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kısa bir süre önce hizmete giren 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti.

112 Acil Çağrı Merkezi ziyaretinde Başkan Gökhan’a Belediye Başkan Yardımcısı Ali Sürücü ve İtfaiye Müdürü Olcay Runa da eşlik etti. “Yeni Nesil 112 Acil Çağrı Merkezleri“ kapsamında acil yardım numaralarının tek numarada toplanması amacı ile farklı kurumlardan temsilcilerin bir araya gelerek hizmet sunacağı merkezi ziyaret eden Başkan Gökhan, buradaki çalışmalar ve 112 Acil Çağrı Merkezi projesi hakkında bilgiler aldı. Merkezde çalışan belediye personellerinin yanı sıra faklı kurumlardan gelen personellerle de bir süre sohbet eden Başkan Gökhan, istek ve talepleri dinledi.

Acil Çağrı Merkezi’nin vatandaşların can ve mal güvenliği için çok büyük bir önem taşıdığını vurgulayan Başkan Gökhan, tüm kurumların merkeze gerekli desteği vermesi gerektiğini ifade etti.