Meclis Karar Özetleri

Nisan 2021 Meclis Toplantısına Ait Karar Özetleri

NİSAN 2021 OLAĞAN MECLIS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ

KARAR NO MECLİS KARAR ÖZETLERİ

--------------------------------------------------------------------------------------:

37 Işıklar Köyü ve Karacaören Köyü sınırları içerisinde bulunan Küçük Sanayi Alanlarını kapsayan alanda Uygulama İmar Planı Revizyonu teklifi.

Barbaros Mahallesi H16C-14D-1B pafta, 1426 ada, 4 parselde Uygulama İmar Planı

Değişiklik tekliflerinin incelenmek üzere meclis imar komisyonuna havalesi oybirliği ile karar verildi.

38 Divan I.ve II.Başkan Vekilliği seçimi Divan 1. Başkan Vekili Bilge ŞİMŞEK, Divan 2. Başkan Vekili Seçimi Berkay GÜZEL seçilmişlerdir.

39 Divan Katip Üyeliğine Birten SARIBAŞ , Gülay Güney SARIKAYA , Fatma KAYNAŞ , Kanber KOÇ olarak seçilmişlerdir.

40 Encümen üyeliğine Kanber KOÇ, Deniz ERDEM, Deniz KARADUMAN seçilmişlerdir.

41 İmar Komisyonu üyeliğine Gülay Güney SARIKAYA, Egemen ERGUN, Umut KARAGÖZ, Mesut DİNÇ, Esra YÜKSEL oybirliği ile seçilmiştir.

42 Plan Bütçe Komisyonuna üyeliğine Bilge ŞİMŞEK, İbrahim SOYDAN, Süleyman CANPOLAT, Birten SARIBAŞ, Özlem KARADAYI oybirliği ile seçilmiştir.

43 Sosyal işler Komisyonuna üyeliğine Fatma KAYNAŞ, Ethem Levent POLİS, Bilge ŞİMŞEK, Birten SARIBAŞ, Nilgün GÖKSER oybirliği ile seçilmiştir.

44 Ulaşım Komisyonuna üyeliğine Ercümen FURUNCU, Hüdai Erdal GEZEN, Süleyman CANPOLAT, Berkay GÜZEL, Musa OYAN oybirliği ile seçilmiştir.

45 Şoför Seçim Komisyonuna üyeliğine Ercüment FURUNCU, Egemen ERGUN, Reyhan DEMİRTAŞ oybirliği ile seçilmiştir.

46 Şikayet Değerlendirme ve Ceza Komisyonuna üyeliğine Kanber KOÇ, Deniz KARADUMAN, Musa OYAN oybirliği ile seçilmiştir.

47 Çevre ve Sağlık Komisyonuna üyeliğine Fatma KAYNAŞ, Egemen ERGUN, Deniz ERDEM, Gülay Güney SARIKAYA, Sıtkı AKTUĞ oybirliği ile seçilmiştir.

48 Toplu Taşıma zam talebi oyçokluğu ile kabul edildi.

49 Toplu Taşıma araçlarının yaşlarının görüşülmesi oybirliği ile kabul edildi.

50 Özel Halk Otobüsü Vize ücretleri oybirliği ile kabul edildi.

51 Belediye Meclisinin 04.03.2021 tarih ve 2021/26 sayılı kararı ile Meclis İmar Komisyonuna havale edilen, Kemalpaşa Mahallesi, H16C-14A-1A pafta, 184 ada, 1 parselde, 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama imar Planı değişikliğinin incelenmek üzere meclis imar komisyonuna havalesi oybirliği ile karar verildi.

52 Belediye Meclisinin 04.03.2021 tarih ve 2021/26 sayılı kararı ile Meclis İmar Komisyonuna havale edilen, Barbaros Mahallesi, H16C-14D-2B paftada trafo yerinin imar planına işlenmesi oybirliği ile red edildi.

53 Belediye Meclisinin 04.03.2021 tarih ve 2021/27 sayılı kararı ile Meclis imar Komisyonuna havale edilen, Çanakkale Belediye ve Mücavir Alan imar Planı Plan Notlarına ilave yapılması oybirliği ile kabul edildi.

54 Mayıs 2021 Meclis gün ve saati 06 Mayıs saat: 17.00 da yapılmasına oybirliği ile karar verildi.

Ülgür GÖKHAN                 Kanber KOÇ                 Fatma KAYNAŞ

Belediye Başkanı                 Katip-Üye                       Katip-Üye