Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Tüketiciyi Koruma Haftası Mesajı

İnsanlığın doğuşu ile başlayan tüketim faaliyeti, günümüzün gelişen dünyasında çok aktif ve çok hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Kaynakların sürdürülebilirliği açısından tüketim konusunda bilinç ve farkındalık oluşturulması, tüketici memnuniyetinin sürekliliğinin sağlanması ve tüketici haklarının korunması, ekonomik gelişimin de önemli katmanlarını oluşturmaktadır.
Bu doğrultuda, tüketim sürecini sağlıklı kılmak, bilinçli tüketici kitlesi oluşturmak, tüketici haklarının bilinirliğini artırmak, tüketim ve tüketim alışkanlıkları konusunda yeni bilgiler öğrenmek ve bilgileri tazelemek adına önemli bir farkındalık günü olan 15-21 Mart Tüketiciyi Koruma Haftası'nı kutluyorum.

Saygılarımla
Ülgür GÖKHAN