Başkanın Mesajları

Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın 4 Aralık Dünya Madenciler Günü Mesajı

Bildiğimiz üzere madencilik dünyanın en eski ve en zor mesleklerinden birisidir. Her vardiyada "selametle" diye uğurlanan, çıkışta ise birbirlerine "geçmiş olsun" denilen başka bir meslek dalı yoktur.

Maden yatakları bakımından zengin ve verimli bir oluşuma sahip olan ülkemizde yeraltı zenginliklerimizi çevre ve insan sağlığına duyarlı bir anlayışla ülke ekonomimize kazandırmak, riskli ve meşakkatli uğraşların verildiği madencilik sektöründe çalışan emekçilerimizin iş güvenliği ve iş sağlığı konularının daha sıkı ele alınmasını sağlamak kaçınılmaz bir gerçektir.

4 Aralık Dünya Madenciler Günü vesilesiyle, maden ocaklarında emek veren, ter döken tüm vatandaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarken, maden kazalarının son bulması temennimle kaybettiğimiz tüm madenci kardeşlerimizi rahmet ile anıyorum.

Saygılarımla

Ülgür GÖKHAN