Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Bazı insanlar vardır hayat kurtarır… Bazısı şehirler inşa eder… Kimisi sporda gururlandırır, kimisi bilimde… Kimi de sanatın evrenselliğinde ülkesinin adını dünyaya duyurur.

Tüm bunların oluşması ise, insanın doğru ellerde eğitilip, yetiştirilmesiyle başlar.

En değerli hazinemiz çocuklarımızın, gençlerimizin çağdaş, nitelikli, özgür ve yaratıcı bireyler olarak, bilimsel eğitimin ışığında emin adımlarla geleceğe yürümeleri şüphesiz ki ülkemizin aydınlık günlere kavuşmasının tek anahtarıdır.

Bu anlamda Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda çocuklarımızın ve toplumumuzun geleceğine yön veren tüm fedakâr öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, insani gelişme adına yürüttükleri önemli görevlerinde başarılarının daim olmasını diliyorum.

Saygılarımla

Ülgür GÖKHAN