Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Birlik ve beraberliğimizi, manevi duygularımızı pekiştiren bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Ne mutlu ki geçen senelere nazaran bu yıl iftar sofralarında bir araya gelebildik. Yemeğimizi, sevgimizi paylaşabildik.

Sevgi, saygı, hoşgörü ve barışın dini olan İslam’da en kutsal olarak bilinen bu kıymetli ayın sonunda Ramazan Bayramı’na eriştik. Şimdi özlediğimiz o bayramları yaşamanın, dostlarımızla kucaklaşmanın, kaybettiklerimizi anmanın, küslükleri sonlandırmanın, en güzel giysilerini giyen ufaklıkları harçlıklarla sevindirmenin ve aramıza yeni katılanlara “hoş geldin” demenin zamanı…

Kıymetli Hemşerilerim,

Bizi ve yüreklerimizi birleştiren en nadide geleneklerimizden olan Ramazan Bayramı’nı kutlar, sevdiklerimizle mutluluk, huzur ve barış dolu zamanları keyifle paylaşacağımız şeker tadında bir bayram dilerim.

Sevgi ve saygılarımla.

Ülgür GÖKHAN