Başkanın Mesajları

Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın 5 Nisan Avukatlar Günü Mesajı

Hukuk, toplumsal yaşantımızı düzenleyen kurallar bütünü olmakla birlikte; herkes için adaletin, huzur içinde bir arada yaşayabilmenin ve eşitliğin en önemli unsurlarından biridir. Aynı zamanda toplumsal barışın inşasına katkı sunan bu alan, bağımsız ve tarafsız yargılama sisteminin de güvencesidir. Eşit, mutlu ve insanca yaşam için herkesin ihtiyaç duyduğu adaletin en önemli savunucuları; demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin güvencesi de şüphesiz ki kıymetli avukatlarımızdır. Onlar, yargının bağımsızlığına ve hukukun üstünlüğüne giden yoldaki yegâne temsilcilerimizdir.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ilkeleri doğrultusunda toplumumuzdaki hak ve özgürlüklerin savunucusu olarak fedakârca hizmet eden, kamu vicdanına ve yasalara bağlı olarak mesleklerini icra eden tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü'nü kutluyor, eşit, adil ve barış dolu bir dünya temennilerimle saygılarımı sunuyorum.

Ülgür GÖKHAN

Belediye Başkanı