Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Mesajı

Sevgili Kıdemli Hemşerim;

Yapmayı sevdiğimiz şeylerde, eğlendiğimizde zaman su gibi akarken; aksi durumlarda zaman donakalır sanki. Zamanın niteliği, niceliğini hissettirmez üretirken, mutluyken. Mart 2020'den beri, zaman değişik biçimlerde aktı, dondu bir çoğumuz için ama geçti; takvimler başka günleri, başka ayları, başka bir yılı gösterdi ve geçti zaman. Hayatımıza yeni kelimeler, yeni ürünler, yeni uygulamalar girdi ama sevgimiz ve özlemimiz hiç değişmedi.

Bir yıl önce demiştik ki; durup dinlenelim, biraz daha demlenelim ve gelecek yıl Altın Yıllar Yaşam Merkezi'mizin koridorlarını seslerimizle, gülüşlerimizle çınlatalım. Ettiğimiz umut, kurduğumuz hayal bilimin sunduğu çarelerle gerçek oluyor.

Olduğumuz aşılarla, aldığımız önlemlerle daha güvenli, huzurlu ve sakin bir şekilde açıyoruz kapılarımızı. Bir daha tüm 1 Ekim'lerde sağlıkla, neşe ile hep beraber olmak dileğiyle 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü saygı ve sevgilerimle kutluyorum.

Ülgür GÖKHAN