Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Kurban Bayramı Mesajı

Saygı, sevgi dolu sıcak ve içten kucaklaşmalar, keyifli sohbetler, dayanışma ve kıymetli paylaşımlar çerçevesinde bir araya geldiğimiz, toplumumuz için de değeri çok büyük ve önemli olan göreneklerimizdendir bayramlarımız.

Birlik ve beraberliğin en güzel hallerinden biri olan bayram kutlamalarımızdan yaklaşık son iki yıldır pandemi nedeniyle uzak kalmanın da burukluğunu yaşamaktaydık. Toplum sağlığı adına özveri ile birbirimizden uzak kaldığımız o günlerin geride kalması ve bayram coşkularımızı yeniden bir arada yaşayabilme keyfine kavuşabilmek ise en büyük temennilerimizden biriydi hep.

Bu duygu ve düşüncelerle; bir arada olmanın, kalabalık sofralarda buluşmanın anlam kazandığı özel ve önemli günlerimizden olan Kurban Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyor; sağlıkla, mutlulukla ve huzurla nice bayramlarda buluşabilmeyi diliyorum.

Saygılarımla

Ülgür GÖKHAN