Sayfa yükleniyor

Başkanın Mesajları

Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı...


Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı...

Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, paylaşmanın yaşandığı bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Ne mutlu ki bu sene de iyi niyetlerimizin, dualarımızın eşlik ettiği iftar sofralarında, yan yana hep birlikte olduk. Yemeğimizi, sevgimizi paylaştık, tanıştık, kaynaştık. Günlük koşturmamız içerisinde ihmal ettiğimiz dostlarımızla kucaklaştık, kaybettiklerimizi andık, aramıza yeni katılanlara ‘hoş geldin’ dedik.

Maneviyatımızı daha da arttıran bu kıymetli ayın sonunda ise Ramazan Bayramı’na eriştik. Bayramda gelenektir; en güzel, en temiz elbiseler giyilir, büyük küçük her kesimden insan buluşur, hal hatır sorulur, küsler barışır. Tatlı yenir, tatlı konuşulur, harçlıklarla ufaklıklar sevindirilir. Birlikte olmanın, mutluluğu paylaşmanın, ilgi görmenin/göstermenin keyfini yaşarız bu güzel bayramlarda.

Bizi ve yüreklerimizi birleştiren nadide geleneklerimizdendir Ramazan Bayramı, her sene aynı coşkuyla ve aynı huzurla beklenendir. 

Ben de bu duygularla, sevdiklerimizle mutluluk, huzur ve barış dolu zamanları keyifle paylaşacağımız bir bayram dilerim.


Saygılarımla


Ülgür GÖKHAN

Belediye Başkanı