Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde Spor Keyfi…


Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde Spor Keyfi…

Kentlileri sağlıklı yaşama ve spora teşvik etmek amacıyla Çanakkale Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şehit Kıvanç Kaşıkçı Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde sportif faaliyetler tüm hızıyla sürüyor.

Esenler Mahallesi Özgürlük Caddesi üzerinde bulunan Şehit Kıvanç Kaşıkçı Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde 30 kişilik sınıflarda pilates, zumba ve fitness dersleri devam ediyor. Kentliler, haftanın yedi günü 09.00-22.00 saatleri arasında fitness, Pazar günleri hariç diğer günler de günde iki seans olmak üzere zumba ve pilates eğitimlerinden yararlanabiliyor.

Öte yandan, 2017 yılından bu yana hizmette olan Şehit Kıvanç Kaşıkçı Sağlıklı Yaşam Merkezi, açık ve kapalı alan düzenlemeleri ile tüm kentlilerimize hitap ediyor. Zumba, pilates, step, fitness amaçlı salonların yanı sıra, duş ve wc imkanlarının bulunduğu Sağlıklı Yaşam Merkezinde basketbol sahası, buz pateni pisti, iki adet tenis kortu ile kay-kay platformu da yer alıyor. Sağlıklı Yaşam Merkezinde ayrıca, tesisi çevreleyen yürüyüş ve koşu yolları, çocuk oyun alanları ile yetişkin, çocuk ve engelli spor alanları da kentlilerimize hizmet veriyor.

Haftanın 7 günü 09.00-22.00 saatleri arasında hizmet veren Sağlıklı Yaşam Merkezinden, çok sayıda kentli hizmet alırken, şehit eş ve çocukları, gaziler, engelli kentliler ile 65 yaş ve üzeri kentliler ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Sağlıklı bir yaşam için spor yapmak isteyen kentlilerimiz Şehit Kıvanç Kaşıkçı Sağlıklı Yaşam Merkezi’ne kayıt ve randevu için başvurabilir.


16.01.2019 14:22