Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezilerine Devam Ediyor…


Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezilerine Devam Ediyor…

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde incelemek amacı ile sürdürdüğü teknik inceleme gezisi kapsamında 26 Aralık 2018 Çarşamba günü Barbaros Kreşi ve Güzelyalı’da devam eden altyapı çalışmalarını inceledi.

Başkan Gökhan’ın teknik inceleme gezisi kapsamında ilk durağı, yapımı tüm hızı ile devam eden Barbaros Kreşi oldu. Teknik ekip ile birlikte binada incelemelerde bulunan Başkan Gökhan, çalışmaların ilerleyişi hakkında bilgi aldı. Bu kapsamda, kaba inşaatı ile dış cephe sıva ve boya imalatları tamamlanan Barbaros Kreşi’nde dekoratif güneş kırıcı imalatların hazırlıkları başladı. Cephedeki doğrama ve camların montajı gerçekleşirken, bina içinde de alçı ve asma tavan imalatları devam ediyor. Bunun yanı sıra imalatları tamamlanan klima, elektrik ve havalandırma ana hatlarının testleri de gerçekleştirilirken, asma tavan ve iç boya imalatlarının tamamlanmasının ardından zemin kaplaması ile çalışmalar sonlandırılacak. Ayrıca bodrum katta bulunan ve bahçe kotuna bağlanan iç bahçenin merdivenleri de tamamlanarak, cam çatı imalatı için hazırlıklar başlatıldı.

Başkan Gökhan, Barbaros Kreşi’nin ardından Güzelyalı’da devam eden alt yapı çalışmalarını da yerinde inceledi. Teknik ekip ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Gökhan, altyapı çalışmalarına ilişkin bilgi aldı. Devam eden alt yapı çalışmaları kapsamında, ana terfi merkezlerinden biri olan Güzelyalı Köyü 50. Sokak mevkiinde bulunan TM-4 terfi merkezine ana kolektör hattı bağlantıları kapsamında kanalizasyon hatları palplanşlı* imalat olarak devam etmektedir. Çalışmalar kapsamında, TM-4 bölgesinde deniz seviyesinin 2.5 metre altında çalışılmaktadır.

(*Palplanş, derinliğin çok ve yeraltı suyunun yüksek olduğu yerlerde imalatın sağlıklı yapılabilmesi ve iş güvenliği açısından kazı hattının kenarlarında kullanılan birbirine geçmeli çelik payandalardır.)


26.12.2018 15:54