Başkan Erkek Konuklarını Ağırlamaya Devam Ediyor

Belediye Başkanı Muharrem Erkek, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından gerçekleşen tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.
25 Nisan 2024 Perşembe günü gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Erkek, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 25 ve 26.Dönem Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Evren Değirmenci ve yönetimi, Kadastro İl Müdürü Vedat Şahinoğlu, AKSA Çanakkale Doğalgaz Şirket Müdürü Çağdaş Adıbelli, Mimarlar Odası Başkanı Sevil Ural ve yönetimi ile Emekli Meclisleri Sendikası Çanakkale Şube Yönetimini makamında ağırladı.
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Erkek, tebrikleri kabul etti. Konukları ile karşılıklı sohbet eden Başkan Erkek, kentteki çalışmalar ve planlanan projeleri aktardı.

25.04.2024 16:58