Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

“Yedi Kocalı Hürmüz” Bir Kez Daha İzleyici ile Buluştu


“Yedi Kocalı Hürmüz” Bir Kez Daha İzleyici ile Buluştu

Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğunun beğenilen oyunu “Yedi Kocalı Hürmüz”, Dünya Tiyatrolar Gününde Çanakkaleli tiyatroseverler ile yeniden buluştu.

27 Mart 2024 Çarşamba akşamı Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezinde sahnelenen oyuna, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan başta olmak üzere çok sayıda kentli katıldı.

Sadık Şendil'in yazdığı “Yedi Kocalı Hürmüz” isimli ölümsüz eser, Ebru Naz Eşli yönetmenliğinde ve Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu oyuncularının başarılı performansıyla sahnelendi.

Büyük alkış alan oyun sonunda Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Gününü kutlarken; Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu ekibine de başarılı çalışmaları, sahneye koydukları birbirinden keyifli tiyatro eserleri için teşekkürlerini sunarak seramik takdiminde bulundu. Tiyatro Topluluğu ekibi de kentin sanat faaliyetleri başta olmak üzere Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğuna vermiş olduğu katkılardan dolayı Başkan Gökhan'a teşekkür ederek hediye takdim etti. Keyifli etkinlik, alkışlar eşliğinde sona erdi.


28.03.2024 14:46