Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan'dan Veda Ziyaretleri


Başkan Gökhan'dan Veda Ziyaretleri

31 Mart'ta gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında görevini devredecek olan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir Çelen ile ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu'na veda ziyaretinde bulundu.

Başkan Gökhan, 26 Mart 2024 Salı günü gerçekleştirdiği ziyaretlerinde ilk olarak Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ile Valilik makamında bir araya geldi. Başkan Gökhan, kente yönelik hizmetlerde işbirliği ve uyum içinde geçen çalışma süresi için Vali Aktaş'a teşekkürlerini iletti. Başkan Gökhan'ı ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Aktaş da Çanakkale'ye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Gökhan'a teşekkür etti. Ziyaret, karşılıklı sohbetle sona erdi.

Başkan Gökhan ardından, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir Çelen'i de makamında ziyaret etti. Karşılıklı sohbetin gerçekleştiği ziyarette, Başkan Gökhan ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir Çelen, kente verilen hizmetler ve sunulan katkılardan dolayı birbirlerine teşekkürlerini sundu.

Başkan Gökhan aynı gün, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu'nu da makamında ziyaret etti. Üniversitenin kent için önemine değinen Başkan Gökhan, verilen hizmetler nedeniyle Rektör Erenoğlu ve akademik kadroya teşekkürlerini sundu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal'ın da eşlik ettiği ziyarette, kente hizmetlerinden dolayı Başkan Gökhan'a teşekkürlerini sunan Rektör Erenoğlu, aynı zamanda hediye takdiminde de bulundu.


26.03.2024 16:28