Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan'dan Kadın Personele Anlamlı Çağrı


Başkan Gökhan'dan Kadın Personele Anlamlı Çağrı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yayımladığı mesaj ile Çanakkale Belediyesinin kadın çalışanlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Başkan Gökhan, kadın çalışanlara yönelik hazırladığı mesajında ayrıca, depremden etkilenen bölgelerdeki kadınlara yönelik destek çağrısında da bulundu. 

Başkan Gökhan mesajında şu ifadelere yer verdi; 

“Değerli Kadın Çalışma Arkadaşım,

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde kurumca gerçekleştirdiğimiz geleneksel kahvaltımızda buluşmayalı epey zaman oldu. Pandeminin bizi bir arada olmaktan uzaklaştırdığı mesafeli sürecin ardından, 6 Şubat günü yaşanan büyük deprem hepimizin felaketi oldu. Sadece 11 ilimizde yaşayan milyonlarca insanı değil, her birimizi derinden etkileyen deprem, ikinci yüzyılına adım attığımız Cumhuriyet tarihimizin de en büyük felaketlerinden oldu.  Ne yazık ki, umutla, heyecanla çiçekler yeşertmeyi beklediğimiz bu topraklarda on binlerce vatandaşımız, en huzurlu ve güvenli hissettikleri yer olan yuvalarında enkaz altında kalarak hayata veda ettiler. Hepsinin anıları önünde bir kez daha saygıyla eğiliyorum. 

Bugün, amacımız bir nebze de olsa depremden etkilenen vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin acılarına ortak olmak ve yaralarını sarmaktır. Bugün, bizlere düşen görev çok mühimdir. İnsan olmayı, dayanışmayı, birlik ve beraberliğin gücünü hatırlamak ve hatırlatmaktadır. 

Bu sene, Dünya Kadınlar Günü'nde, siz değerli kadın çalışma arkadaşlarımdan bir ricada bulunmak isterim. Gelin, depremden etkilenen tüm kadınlarımıza desteğinizi bu 8 Mart'ta yapacağınız “hijyenik kadın pedi” bağışıyla gösterin. Az çok demeden Altın Yıllar Yaşam Merkezi'ne sunacağınız bağışlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım. Çanakkale'nin güçlü kadınları bir kez daha desteğe ihtiyacı olan kız kardeşlerinin yanında olduğunu göstersin.

Kıymetli Kadın Arkadaşım,

Varlığınızla yaşama kattığınız değer vazgeçilmezdir, her daim yan yana, omuz omuza yürüdüğüm siz kıymetli kadın çalışma arkadaşlarımın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyor, dayanışma ve birlik içerisinde; aydınlık günlerde yine büyük sofralarımızın etrafında toplanmak ümidiyle, özgür ve mutlu bir yaşam diliyorum.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun."



06.03.2023 16:28