Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Kardeş Kent Tapolca'dan Anlamlı Mesaj


Kardeş Kent Tapolca'dan Anlamlı Mesaj

Kardeş Kentimiz Macaristan’ın Tapolca kentinin Belediye Başkanı Dobo Zoltan, ülkemizde meydana gelen deprem felaketi nedeniyle Tapolca halkına destek olma çağrısında bulundu. 

Tapolca Belediye Başkanı Dobo Zoltan, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Sayın Tapolcalılar, Dikkatinizi üzücü bir konuya çekmek istiyorum. Türkiye'de büyük bir deprem oldu. Binlerce ölen ve  onbinlerce yaralı var. Tapolca'nın Türkiye'de bir kardeş şehri var; Çanakkale ve burası depremde zarar görmedi. Çanakkale, evlerini ve yakınlarını kaybedenlerin yanında ve deprem bölgesine de yardım sunmakta. Videoda belirttiğimiz yardım hesabına tüm Tapolcalıları yapabildiği kadar yardıma davet ediyorum. Yardımlarımız ayni değil nakdi olacaktır. Küçük miktar da olsa nakdi yardım yapıyoruz. Şehrimizin sanatçısı Varjas Judit de resimlerinden birinin en büyük bağışı yapana hediye edeceğini açıkladı. Yardımlarınızı yaparken kalbinizin sesini dinleyin. Teşekkür ederim.”

Duyarlılıklarından ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Dobo Zoltan'a, Tapolcalılara ve eserini bağışlayarak kampanyaya destek veren sanatçı Varjas Judit’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

Video için TIKLAYINIZ


06.03.2023 11:20