Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Sanatçı Cahit Berkay'dan Altın Yıllar Yaşam Merkezine Ziyaret


Sanatçı Cahit Berkay'dan Altın Yıllar Yaşam Merkezine Ziyaret

Moğollar grubunun kurucularından ünlü müzisyen Cahit Berkay, afet bölgesinden kente gelen yurttaşlar için dayanışmanın devam ettiği Altın Yıllar Yaşam Merkezini ziyaret etti.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve çok sayıda ilin etkilendiği depremlerin ardından yurttaşlara yönelik dayanışma sürüyor. Çanakkale Belediyesi bu doğrultuda, afet bölgesinden kentimize gelen yurttaşların ücretsiz olarak faydalanabileceği ve kentlilerin de katkılarıyla hazırlanan butik-market faaliyetlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Altın Yıllar Yaşam Merkezindeki butik-markette gıda, giyim, hijyen malzemeleri, oyuncak, kırtasiye ürünleri gibi çeşitli ürünler bulunuyor.

Faaliyetlerin devam ettiği Altın Yıllar Yaşam Merkezinde 2 Mart 2023 Perşembe günü ise sürpriz bir konuk ağırlandı. Moğollar grubunun kurucularından ünlü müzisyen Cahit Berkay, Merkezi ziyaret etti. Berkay’ı, Belediye Başkan Vekili İrfan Mutluay, Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Canan Ergun ve Merkez çalışanları ile gönüllüler karşıladı.

Merkezi gezerek çalışmalara ilişkin bilgi alan sanatçı Cahit Berkay, “Daha önce yaşamadığımız bir felaket geldi başımıza. Ulus olarak ayağa kalktık, afetzedelere yardımcı olabilmek için bir koşuşturma başladı. Ben ilk defa geliyorum böyle bir merkeze. Hepinizi kutluyorum. Gerçekten insani duygularla bir refleks ortaya koyuyorsunuz. Ben çok saygı duyuyorum. Gerçekten iyi ki varsınız, hep birlikte huzur ve sağlık içinde yaşayabilirsek o zaman yaşamın bir anlamı oluyor” diye konuştu.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Belediye Başkan Vekili İrfan Mutluay ise, “Ziyaretiniz ve desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bu anlamlı ziyaretiniz burayı daha görünür kılacaktır. Halkımız dayanışma duygusunu ve refleksini gösterdi. Özellikle gençlerimizin bu konudaki istek ve duyarlılığı bizlere ayrı bir mutluluk verdi” dedi.

Haberin videosu için TIKLAYINIZ


02.03.2023 16:00