Başkan Gökhan, ÇOMÜ'lü Akademisyenlerle Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇOMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ünver, ÇOMÜ Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fehmi Volkan Akyön ve akademisyenlerle bir araya geldi.

Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar’ın da eşlik ettiği ziyarette akademisyenlerle bir araya gelen Başkan Gökhan, son günlerin önemli gündem maddesi olan depreme ilişkin Çanakkale Belediyesinin çalışmalarının yanı sıra, ÇOMÜ ile gerçekleşebilecek ortak faaliyetlere ilişkin de görüşme gerçekleştirdi. Başkan Gökhan ayrıca Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü öğrencileri ile de bir araya geldi. Başkan Gökhan, “Deprem nasıl hayatın gerçeğiyse bilimsiz bir hayat da o denli gerçek dışıdır. Yol haritamızı bilimle belirlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

01.03.2023 14:52