Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Depreme Hazırlık ve Dirençlilik Toplantısına Katıldı


Başkan Gökhan Depreme Hazırlık ve Dirençlilik Toplantısına Katıldı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Depreme Hazırlık ve Dirençlilik Çalışmaları Bilgilendirme Toplantısı”na katıldı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği yaptığı toplantı, 25 Şubat 2023 Cumartesi günü Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde çok sayıda STK temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda açılış konuşması yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'de depremin meydana getirebileceği olumsuzlukların önüne geçilebilmesi amacı ile yapılan çalışmaların yanı sıra, önümüzdeki süreçte depremle mücadele için hayata geçirilecek projeler hakkında bilgilendirmede bulundu. 

Toplantıda söz alan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale'de depremle mücadelede konusunda yapılan çalışmaları anlattı. Başkan Gökhan, “Adıyaman ve Hatay'da sizin itfaiyeniz ile bizim itfaiyemiz beraber hareket etti. Oradaki ekiplerimize sağladıkları destekler nedeni ile çok teşekkür ediyoruz. İzmir'i devamlı takip ediyoruz. Çiğli'de Egeşehir'in yapı laboratuvarını inceledik. Aynısını biz de kuracağız. Çanakkale de deprem bölgesi biliyorsunuz. Sizin kooperatifleşme suretiyle hayata geçirdiğiniz Halk Konut projenizdeki tecrübenizden yararlanmak istiyoruz” diye konuştu.

Başkan Gökhan İzmir ziyareti kapsamında ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapı laboratuvarını da ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Özleyiş Çetin ve İmar Müdürü Kemal Albayrak eşliğinde gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında yapı laboratuvarında gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulan Başkan Gökhan, laboratuvar faaliyetlerine ilişkin de bilgi aldı. 


27.02.2023 12:13