Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Dayanışma Devam Ediyor


Dayanışma Devam Ediyor

Afet bölgesinden kentimize gelen yurttaşlar için Çanakkale Belediyesi Altın Yıllar Yaşam Merkezinde gerçekleştirilen çalışmalar devam ediyor.

Çok sayıda ilin etkilendiği depremlerin ardından yaraları sarmak için çalışmalarını yürüten Çanakkale Belediyesi, bölgeye gönderilen yardımların dışında, afet bölgesinden kentimize gelen konuklara yönelik de çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda, Çanakkale Belediyesi Altın Yıllar Yaşam Merkezinde kentlilerin de katkılarıyla oluşturulan butik-markette afet bölgesinden gelen misafirler için giyim, gıda, hijyen ürünleri başta olmak üzere çocuklar için de oyuncak ve kırtasiye ürünlerinin yer aldığı bölüm bulunuyor.

Altın Yıllar Yaşam Merkezinde ayrıca, afet bölgesinden gelen yurttaşların kent içi toplu taşımadan ücretsiz olarak yararlanabilmesi için 'Misafir Kart' basımı da gerçekleşiyor. Misafir Kart basımı, Altın Yıllar Yaşam Merkezinin dışında Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Serbest Kartlar Biriminden de yapılabiliyor.

Afet bölgesinden gelen yurttaşlarımıza destek olmak amacıyla Belediyemizin sosyal medya hesapları ve web sitesinde belirtilen güncel ihtiyaçlar doğrultusunda Altın Yıllar Yaşam Merkezine yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz. Merkez, her gün 08.30-19.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.   


27.02.2023 11:39