Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Misafir Kart Çalışmalarını İnceledi


Başkan Gökhan Misafir Kart Çalışmalarını İnceledi

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından afet bölgesinden kentimize gelen yurttaşlarımızın kent içi ulaşımını ücretsiz olarak sağlayabilmeleri için başlatılan Misafir Kart çalışmaları devam ediyor. 

Şubat ayında gerçekleştirilen Olağan Üstü Meclis Toplantısında alınan kararın ardından başlatılan “Misafir Kart” uygulaması, deprem bölgesinden gelen misafirlerimizden yoğun ilgi gördü. Misafir Kart çalışmaları Altın Yıllar Yaşam Merkezi ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Serbest Kartlar Birimi tüm hızı ile devam ederken, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da çalışmaları yerinde inceledi. Çanakkale Belediye binasında bulunan Kart Basım Merkezi'ni ziyaret eden Başkan Gökhan, çalışmaların durumu hakkında bilgi aldı. 

Kartlarını almak üzere Kart Basım Merkezine gelen depremzede vatandaşlar ile de sohbet eden Başkan Gökhan, deprem bölgesinden gelen misafirleri Çanakkale'de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. 

Misafir Kart uygulamasından yararlanmak isteyen depremzede vatandaşlarımız, Altın Yıllar Yaşam Merkezi veya Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Serbest Karlar Birimine gelerek kimlik ile başvuruda bulunulabilirler.



24.02.2023 14:27