Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Teknik İncelemede


Başkan Gökhan Teknik İncelemede

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları yerinde incelemek amacıyla gerçekleştirdiği teknik inceleme gezilerine devam ediyor. Başkan Gökhan son teknik inceleme gezisi kapsamında, 2. Kademe İçme Suyu Arıtma Tesisi, Çanakkale Belediyesi tarafından çalışmaları yürütülen su kuyuları, Çanakkale Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile afet bölgesinden kentimize gelen yurttaşlarımız için çalışmaların yürütüldüğü Altın Yıllar Yaşam Merkezini ziyaret etti.

“Son Derece Sağlıklı Su Üretiyoruz”

23 Şubat 2023 Perşembe günü gerçekleştirdiği teknik inceleme gezisi kapsamında, 2. Kademe İçme Suyu Arıtma Tesisine ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, tesisin çok iyi çalıştığını ve son derece sağlıklı su üretildiğini vurguladı.

Tesiste teknik ekiple bir araya gelerek bilgiler alan Başkan Gökhan, burada yaptığı açıklamada, “Son derece sağlıklı su üretiyoruz. Son teknoloji ozonlama sistemleri de hayata geçmiş durumda. Şu an da Çanakkale'de sularımız çeşmelerden içilebilir durumda. Laboratuvarı da inceledik. Her şey dört dörtlük. Teknik incelememizde Tesisimizin çok iyi iş yaptığını ve sağlıklı su ürettiğini tespit etmiş olduk” dedi.

Başkan Gökhan Sondaj Kuyularını Yerinde İnceledi

Başkan Gökhan, Çanakkale Belediyesinin olası kuraklık riskine karşı başlatmış olduğu alternatif su kaynakları yaratma çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen sondaj kuyusu çalışmasını da yerinde inceledi. 5 bölgede toplam 73 adet jeofizik ölçümün ardından 4 ayrı bölgede üretim sondajının kurulduğu çalışmayı yerinde inceleyen Başkan Gökhan, ihtiyaç durumunda içme suyu arıtma tesisine su verilmesi planlanan sondaj kuyularına ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, teknik inceleme gezisi kapsamında Çanakkale Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde de yetkililerle bir araya gelerek, buradaki çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Misafir Kart Uygulaması Altın Yıllar Yaşam Merkezinde de Gerçekleştiriliyor

Başkan Gökhan, son olarak afet bölgesinden kentimize gelen yurttaşlarımız için çalışmaların yürütüldüğü Altın Yıllar Yaşam Merkezini de ziyaret etti. Burada afet bölgesinden gelen misafirler için oluşturulan butik marketteki çalışmaları inceleyen Başkan Gökhan, aynı zamanda yine yurttaşların kent içi toplu taşımadan ücretsiz olarak faydalanabilmelerine olanak sağlayacak olan “Misafir Kart” basım merkezini de ziyaret ederek çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Başkan Gökhan, burada afet bölgesinden gelen yurttaşlarla da yakından ilgilenerek, bir süre sohbet etti.

Öte yandan, Misafir Kart uygulamasından yararlanmak için Altın Yıllar Yaşam Merkezinde oluşturulan Kart Basım Merkezine veya Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Serbest Kartlar Birimine kimlik ile başvuruda bulunulabilir.

Haberin videosunu izlemek için TIKLAYINIZ

Haberin videosunu izlemek için TIKLAYINIZ


23.02.2023 15:27