Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Deprem Bölgesine Giden İtfaiye ve AKUT Ekibini Ağırladı


Başkan Gökhan Deprem Bölgesine Giden İtfaiye ve AKUT Ekibini Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan depremden etkilenen bölgelerde arama kurtarma çalışmalarında görev alan belediye itfaiye personeli ile AKUT Çanakkale ekibini makamında ağırladı.

Başkan Gökhan ziyaretler kapsamında ilk olarak deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına katılan Çanakkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. İtfaiye Müdürü Olcay Runa ve Belediye Başkan Yardımcılarının da eşlik ettiği ziyarette itfaiye ekibinin deprem bölgesinde yaptığı çalışmalar ve bölgedeki duruma ilişkin bilgi alan Başkan Gökhan, arama kurtarma ekibine deprem bölgesindeki özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletirken, bölgede görevi devralan yeni ekibe ve alanda çalışan tüm ekiplere kolaylıklar diledi. 

Başkan Gökhan ardından Çanakkale AKUT ekibini makamında ağırladı. Çanakkale'den yola çıkarak deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarına katılan AKUT ekibi ile bir araya gelen Başkan Gökhan, ekibin bölgede yaptığı çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Bölgedeki çalışmalara gönüllü olarak katılan ekibe Çanakkale halkı adına teşekkürlerini ileten Başkan Gökhan, depremin Türkiye'nin bir gerçeği olduğunu bir kez daha acı bir şekilde hatırlandığını ifade etti. Çanakkale'ye ilişkin de AKUT ekipleri ile sohbet eden Başkan Gökhan, ülke genelinde arama kurtarma gönüllülerinin sayısının arttırılmasına yönelik yerel yönetimlerin de üzerine düşen görevleri yapması gerektiğini ifade etti.  


20.02.2023 16:37