Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Personelimiz Mert Kocamaz Son Yolculuğuna Uğurlandı


Personelimiz Mert Kocamaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Yüksek Ziraat Mühendisi Mert Kocamaz, belediye binası önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Mert Kocamaz için Çanakkale Belediyesi önünde düzenlenen törene Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Av. Muharrem Erkek, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, belediye personelleri, Kocamaz ailesi, sevenleri ve yakınları katıldı. 

Törende söz alan Başkan Gökhan; “Değerli çalışma arkadaşımız Mert Kocamaz'ı son yolculuğuna uğurlamak üzere bir araya geldik. Mert arkadaşımızı erken kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Mert arkadaşımız alanında uzman ve meraklı bir personelimizdi. Ama maalesef onu elim bir hastalık sonucunda kaybettik. Hislerimizi ifade etmek çok zor. Tüm mesai arkadaşlarına, belediyemize başsağlığı ve ailesine sabırlar diliyorum.” dedi.  

Başkan Gökhan'ın ardından törende söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Erkek ise; “Bugün çok yakın bir arkadaşımı, dostumu uğurluyoruz. Öncelikle sevgili dostum eşi Hülya'ya ve kızı Şölen'e sabırlar diliyorum. Mert, 40 yıllık arkadaşımdı. Acısıyla tatlısıyla çok anılarımız oldu. Ama her şeyden önemlisi Mert, iyi bir insandı. Mekanı cennet olsun, hepimizin başı sağolsun” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından belediye önünde düzenlenen tören okunan dualar ile son buldu.

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Yüksek Ziraat Mühendisi Mert Kocamaz'ın naaşı, belediye önünde düzenlenen törenin ardından Necippaşa Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı ile şehrimiz eski mezarlığında toprağa verildi.

Çanakkale Belediyesi olarak değerli çalışma arkadaşımız Mert Kocamaz'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.


20.02.2023 12:00