Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Soba ve Yakacak Yardımları Afet Bölgesine Gönderildi


Soba ve Yakacak Yardımları Afet Bölgesine Gönderildi

Çanakkale Belediyesi metal atölyesinde üretilen sobalar ile kentlilerin de katkılarıyla hazırlanan yakacak odunlardan oluşan yardım tırı, deprem bölgesi Kahramanmaraş’a gönderildi.

Ülke genelinde olduğu gibi Çanakkale’de de deprem bölgelerine yönelik destek faaliyetleri ve seferberliği tüm hızı ile devam ediyor. Çanakkale Belediyesinin teknik ekip ve ekipman desteklerinin yanı sıra kentlilerin de büyük katkılarıyla ayni yardımların gönderildiği bölgeye son olarak soba ve yakacak odun desteği de sağlandı.

Çanakkale Belediyesi Teknik Hizmetler Kampüsünde bulunan metal atölyesinde imal edilen sobalar ile kentlilerin destekleri ve Çanakkale Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünün hazırlamış olduğu yakacak odunları taşıyan tır Kahramanmaraş’a uğurlandı. Konuya ilişkin bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar, “Bu süreçte düzenli ve ihtiyaç odaklı davranmamız gerekiyor. Şu an Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ta bir yapılanmaya gitti. Biz de kendileriyle diyalog kurduk ve bize ihtiyaç bildirdiler. Bu doğrultuda biz de bölgenin önemli bir ihtiyacı olan soba ve yakacak odun gönderiyoruz” dedi. Ünüvar, ilerleyen süreçte oluşan ihtiyaçlar doğrultusunda desteklerin devam edeceğini de sözlerine ekledi.


20.02.2023 11:45