Meclis Üyemiz Deniz Karaduman Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği ani rahatsızlık nedeni ile aramızdan ayrılan Belediye Meclis Üyesi Av. Deniz Karaduman için öncelikle Belediye binası önünde bir tören düzenlendi.

Çanakkale Belediyesi önünde düzenlenen törene Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, belediye personelleri, Karaduman ailesi, sevenleri ve yakınları katıldı. Törende söz alan Başkan Gökhan; “Deniz kardeşimizi erken kaybetmenin üzüntüsü ile onu son yolculuğuna uğurlamak için bir araya geldik. Aramızdan iyi anılar ile ayrıldı ve onu her zaman o iyi anılar ile anacağız. Ailesine ve yakınlarına sabırlar ve başsağlığı diliyorum” dedi.  Başkan Gökhan'ın konuşmasının ardından belediye önünde düzenlenen tören okunan dualar ile son buldu.

Belediye Meclis Üyesi Deniz Karaduman'ın naaşı belediye önünde düzenlenen törenin ardından Yalı Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehrimiz eski mezarlığında toprağa verildi.

Çanakkale Belediyesi olarak Deniz Karaduman'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

17.02.2023 19:09