Miraç Kandili ve Depremde Yitirdiğimiz Canlarımız İçin Pilav Hayrı Düzenlendi

Çanakkale Belediyesi, Miraç Kandili olması nedeniyle ve depremde yaşamını kaybeden yurttaşlarımız için pilav hayrında bulundu.

Cuma Pazarı Ana giriş kapısında düzenlenen pilav ikramına Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Meclis Üyeleri Birten Sarıbaş ve Fatma Kaynaş ile kentliler katıldı.

Gökhan, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çok sayıda ilimizi etkileyen depremde yitirdiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerken, deprem nedeni ile yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifa temennisinde bulundu.

Başkan Gökhan öte yandan Çanakkale Müftülüğü tarafından Cuma Pazarı girişinde depremzede vatandaşlara destek olmak amacı ile düzenlenen kermesi de ziyaret etti. Müftülük yetkilileri ile sohbet ederek buradaki faaliyete ilişkin bilgi alan Başkan Gökhan, kermese destekte bulundu.

17.02.2023 14:17