Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Miraç Kandili Mesajı


Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Miraç Kandili Mesajı

Birlik, beraberlik ve paylaşımların arttığı, toplumumuz için önemi büyük, kutsal gecelerimizden biridir Miraç Kandili. Çok sayıda ilimizin etkilendiği deprem felaketini yaşadığımız ve milletçe derinden sarsıldığımız bu acı günlerde ise tek düşüncemiz ve niyetimiz; bir daha böylesi acılar yaşamamaktır.

Maddi-manevi pek çok kayıp yaşadığımız bu zor günlerde yaşamını yitiren yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı yurttaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Çanakkale’miz başta olmak üzere ülkenin her yerinden depremin yaralarını sarmak üzere az-çok demeden katkı sunan, yardım eli uzatan herkese de şükranlarımı sunuyorum. Öte yandan ülkemizde meydana gelen bu afetin miladımız olmasını, eğitim başta olmak üzere tüm uygulamalı alanlarda da afet bilincinin 7’den 70’e öğrenilmesini, içselleştirilmesini temenni ediyor; bu zor günleri de birlik, beraberlik ve dayanışma ile aşacağımıza yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, kutsal gecelerimizden olan Miraç Kandilini kutlar, beraberce üstesinden geleceğimiz bu zor zamanların güzel günlere kavuşmasını dilerim.

Saygılarımla.


Ülgür GÖKHAN

Çanakkale Belediye Başkanı




16.02.2023 14:31