Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Butik-Market'i Ziyaret Etti


Başkan Gökhan Butik-Market'i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, afet bölgesinden kentimize gelen yurttaşların ihtiyaçlarına yönelik Çanakkale Belediyesi Altın Yıllar Yaşam Merkezinde oluşturulan butik-marketteki çalışmaları yerinde inceledi.

Kıyafet, gıda ve hijyen malzemelerinin yanı sıra, çocuklar için oyuncak ve kırtasiye malzemeleri gibi pek çok ürünün yer aldığı butik-market, afet bölgesinden gelen yurttaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyor. Butik-marketi sık sık ziyaret eden Başkan Gökhan da buradaki çalışmaları incelemeye devam ediyor. 14 Şubat Salı günü de butik-marketi ziyaret eden Başkan Gökhan, hem çalışmaları inceledi hem de afet bölgesinden gelen yurttaşlarla görüşerek sohbet etti.

Öte yandan, kentteki misafirlerimiz için gerekli olan ihtiyaç listesinde; Kahvaltılık gıda ürünleri, Mutfak malzemesi (tencere, tava, tabak, çatal, kaşık vb), Kadın, erkek, çocuk iç çamaşırı (kullanılmamış), Kadın, erkek, çocuk pijama (kullanılmamış), Çocuk mont, Isıtıcı-soba, Hijyen malzemesi (şampuan, diş macunu) gibi ürünler bulunuyor.

Bu malzemelere ilişkin yardımlar her gün 08.30-21.00 saatleri arasında Çanakkale Belediyesi Altın Yıllar Yaşam Merkezine yapılabilir.

Adres: Barbaros Mahallesi Lozan Caddesi No: 10 Tel: 0286 218 34 15


15.02.2023 14:35