Butik-Market'teki Faaliyetler Devam Ediyor

Afet bölgesinden kentimize gelen yurttaşların ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik Çanakkale Belediyesi Altın Yıllar Yaşam Merkezinde oluşturulan butik-marketteki faaliyetler sürüyor.

Belediye çalışanlarının ve gönüllü kentlilerin de katkı sunduğu butik-markette çocuk ve yetişkin iç-dış giyim, mont, ayakkabı, bot, hijyen malzemeleri, temel gıda malzemeleri ile çocuklar için oyuncak ve kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çeşitli bölümler yer alıyor. Afet bölgesinden kentimize gelen yurttaşlarımız buradan ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

Öte yandan misafirlerimiz için gerekli olan güncel ihtiyaç listesi de şu şekildedir;

• Kahvaltılık gıda ürünleri
  • Mutfak malzemesi (tencere, tava, tabak, çatal, kaşık vb)
  • Kadın, erkek, çocuk iç çamaşırı (kullanılmamış)
  • Kadın, erkek, çocuk pijama (kullanılmamış)
  • Çocuk mont
  • Isıtıcı-soba
  • Hijyen malzemesi (şampuan, diş macunu)

Yardımlarınızı her gün 08.30-21.00 saatleri arasında Çanakkale Belediyesi Altın Yıllar Yaşam Merkezine yapabilirsiniz.

Adres: Barbaros Mahallesi Lozan Caddesi No: 10 Tel: 0286 218 34 15

14.02.2023 14:49