Başkan Gökhan Depremzedeleri Ağırlayan Öğrenci Yurdunu Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, deprem felaketinin ardından kente gelen depremzedelere kapılarını açan öğrenci yurdunu ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen onlarca şehirdeki yaraların sarılması amacı ile büyük dayanışma örneği gösteren kentliler, deprem bölgelerinden kentimize gelen misafirleri de ağırlamak üzere kapılarını açıyor. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Malatya’da depremden etkilenen vatandaşlara kapılarını açan öğrenci yurdu sahibi Can Kömürcüoğlu’na teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Kömürcüoğlu ve apart görevlilerinin yanı sıra depremzede vatandaşlar ile de bir araya gelen Başkan Gökhan, geçmiş olsun dileklerini iletti. Sohbet ortamında geçen ziyarette bu zor günlerden ancak dayanışma ile çıkılabileceğini vurgulayan Başkan Gökhan, deprem bölgesindeki yaraların sarılabilmesi amacı ile ilk günden bugüne büyük bir özveri gösteren, kapılarını deprem bölgesinden gelen misafirlerimize açan tüm kentlilere teşekkür etti.

14.02.2023 11:46