Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Bir Araç da Serinyol'a Uğurlandı


Bir Araç da Serinyol'a Uğurlandı

Çok sayıda ilin etkilendiği Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremin yaralarını sarmak için çalışmalar yoğun bir tempoda devam ediyor. Kentlilerin de destekleriyle hazırlanan yardım malzemelerinden oluşan bir araç daha 10 Şubat Cuma öğle saatlerinde Hatay Serinyol'a uğurlandı.

Depremzedelere ulaştırılmak üzere toplanan yardım malzemelerinin düzenlenmesi, paketlenmesi ve araçlara yüklenmesi adına Altın Yıllar Yaşam Merkezinde yoğun bir tempoda çalışmalar sürüyor. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da Merkezde yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere burada görev üstlenen Belediye Başkan Yardımcıları Rebiye Turan Ünüvar ve M. İrfan Mutluay, Belediye çalışanları ve gönüllü kentlilerle bir araya geldi.

Yapılan hazırlıklar kapsamında ise toplamda 13. araç, afet bölgelerinden olan Hatay Serinyol'a gönderilmek üzere uğurlandı. Burada bir konuşma yapan Başkan Gökhan, tüm ülkenin tek yürek olduğunu belirterek bu zor günlerin de hep birlikte aşılacağını kaydetti. Afet bölgelerine gönderilen yardım malzemelerinin de tek tek ihtiyacı olan vatandaşlara teslim edildiğini belirten Başkan Gökhan, bu noktada sürece katkı sağlayan herkese de teşekkürlerini iletti.

Haberin videosu için TIKLAYINIZ


10.02.2023 14:43