Gönüllümüzü Hatay'a Uğurladık

Çanakkale’den deprem bölgesi olan Hatay’ın Kumlu ilçesine giden gönüllümüz, Çanakkale Belediyesi Altın Yıllar Yaşam Merkezinden yolcu edildi.

Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi merkezli yaşanan ve çok sayıda ilin etkilendiği depremin yaralarını sarmak için seferberlik devam ediyor. Kentliler yardım malzemeleri toplamanın yanı sıra, bölgedeki çalışmalara destek vermek adına da gönüllü oluyor. Bu kapsamda, kentimizden Hatay ili Kumlu ilçesi afet bölgesine giden gönüllümüz, 9 Şubat Perşembe günü Altın Yıllar Yaşam Merkezinden yolcu edildi. Bölgeye ihtiyaç malzemesi götüren gönüllümüz aynı zamanda tırların ulaşamadığı alanlara lojistik destek sağlayacak. Yaralarımızı birlikte ve dayanışma ile saracağız...

10.02.2023 12:06