Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Foggo, Ziyaretlerini Sürdürdü


Foggo, Ziyaretlerini Sürdürdü

Çanakkale Belediyesinin sosyal içerikli projelerini yerinde görmek amacıyla kentte bulunan CHP Yoksulluk Ofisi Koordinatörü Hacer Foggo, ziyaretlerine programının ikinci gününde de devam etti.  

Foggo ziyaretleri kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ÇABA Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Merkezini (ÇABAÇAM) ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar'ın da eşlik ettiği ziyaret kapsamında Merkez gezilerek, çalışmalara ilişkin bilgiler alındı.

Foggo ardından Fevzipaşa Sosyal Yaşam Evinde, Fevzipaşa Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar ile Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Ramazan Muhtaroğlu'nun da katıldığı ziyarette Foggo, Mahalle sakinleriyle görüşme gerçekleştirdi.

Foggo'nun bir sonraki durağı yerel ürünlerin satışının yapıldığı Halk Bakkal oldu. Belediye Başkan Yardımcıları Rebiye Turan Ünüvar ve İrfan Mutluay'ın eşlik ettiği ziyaret kapsamında Halk Bakkal faaliyetleri ve yerel ürünler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Foggo programı kapsamında Hamallar Kahvesini de ziyaret etti. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları Rebiye Turan Ünüvar ve İrfan Mutluay'ın da bulunduğu ziyarette, kahvaltı eşliğinde sohbet gerçekleşti.

Foggo, ardından Tohum Sandığına geçerek, Çanakkale Belediyesinin yerel ve kırsal kalkınma çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı.

Ziyaretleri kapsamında Atatürk Mahallesinde mahalle sakinleriyle buluşan Foggo, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar'ın da katıldığı ziyarette sakinlerle görüşerek taleplerini dinledi.

Ardından Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine geçerek çalışmaları inceleyen Foggo, kentli çocuklara hizmet veren Çocuk Kültür Evini de gezerek faaliyetleri inceledi, bilgiler aldı.

Foggo'nun kent programı Ercan Adsız Salonunda düzenlenen söyleşi ve kitap imza etkinliği ile son buldu.


20.01.2023 17:33