Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Zabıta Ekipleri, Muhtarlar ile Buluşuyor…


Zabıta Ekipleri, Muhtarlar ile Buluşuyor…

Kentlilerin talep ve önerilerinin mahalle bazında, yerinde ve hızlı karşılanması adına; Çanakkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde her mahallede sorumlu ekipler oluşturuldu. Bu kapsamda ekipler, Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek, mahalleler özelinde görüşmeler gerçekleştirmeye başladı.

Bu doğrultuda; Esenler, Cevatpaşa ve Barbaros Mahallelerinden sorumlu komiser ve ekipleri, Esenler Mahalle Muhtarı Nazife Aydın, Cevatpaşa Mahalle Muhtarı Evren Kızoğlu ve Barbaros Mahalle Muhtarı Şaban Şahin ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmelerde bölge halkının talepleri ve önerilerini dinleyen ekipler, aynı zamanda Mahallelerdeki çalışma ve faaliyetlere ilişkin de Muhtarlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Kentlilerin talep ve önerilerinin hızlı bir şekilde alınması, karşılanması ve çeşitli konuların ivedilikle çözümüne ilişkin görev yürüten Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilerleyen süreçte diğer Muhtarlıkları da ziyaret ederek, bölgeleri ilgilendiren konu başlıkları üzerine görüşmeler gerçekleştirecek.


12.01.2023 12:31