Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Yeni Yılı Yeni Meydanımızda Karşıladık


Yeni Yılı Yeni Meydanımızda Karşıladık

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen yılbaşı kutlama programına büyük ilgi gösteren kentliler, yeni yılı Yeşil Yerel Yönetim Binası Meydanında karşıladı.

Kentlilerin yeni yılı bir arada karşılayabilmesi için düzenlenen yeni yıl kutlama programı kapsamındaki birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklere çok sayıda kentli katılım sağladı. Yeni yıl hatıra fotoğrafı alanları ve yeni yıl dilek kutusu gibi birbirinden eğlenceli etkinliklerin yanı sıra kutlama programı, konser ve canlı Dj performansı ile gece boyunca devam etti. Etkinlik programı kapsamında ilk olarak Keskin Band müzik grubu sahne aldı. Keskin Band grubu seslendirdiği yerli ve yabancı şarkılar ile kentlilerin yeni yıl coşkusuna eşlik etti. Keskin Band müzik grubunun ardından ise Utku Cüce, Dj performansı ile sahne aldı. Cüce, sergilediği performansla gece boyunca kentlileri eğlendirdi.  

Öte yandan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da kentin yeni meydanındaki eğlencelerde, kentlilerle bir aradaydı. Vatandaşların yeni yıl coşkusuna eşlik eden Başkan Gökhan, programda bir konuşma yaparak yeni yılı kutladı. Yeni yılın heyecanını hep bir arada yaşamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Gökhan; “Bu akşam sizler ile birlikte 2023'ü kutlamak için bir araya geldik. Çanakkale Belediye Binası, yani sizlerin binası hayırlı ve uğurlu olsun. Bu binanın açılışından önce, yılbaşında bu meydanda hep beraber olalım ve yeni yılı kutlayalım istedik. Eğlenmek; özgür, demokrat ve barış sever bir halk olan Çanakkalelilerin en büyük hakkıdır. Bu meydanla sizler ile birlikte olmaktan çok büyük bir mutluluk duyuyorum. 2023; ailelerinizle, sevdikleriniz ile mutluluk içerisinde geçireceğiniz bir yıl olsun. Yaşadığımız sıkıntılardan kurtulacağız ve yolumuza barış içerisinde, Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği yolda, onun istikametinde ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen yılbaşı programında heyecan, saatler 12'yi gösterdiğinde zirve yaptı. Geri sayım ile birlikte yaşanan coşkuya, düzenlenen sembolik kar yağışı da ayrı bir renk kattı.


02.01.2023 16:48