Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan'dan Yeni Yıl Kutlaması


Başkan Gökhan'dan Yeni Yıl Kutlaması

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 30 Aralık 2022 Cuma günü basın toplantısı düzenleyerek kentlilerin yeni yılını kutladı.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen toplantıda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Gökhan, yeni yılın barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.  Başkan Gökhan açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“2023 Cumhuriyetimizin 100. Yılı”

“Hepimiz için acı tatlı izler bırakan 2022 yılını geride bırakmış bulunuyoruz. Geçtiğimiz yıl hastalık ve savaşların peşimizi bırakmadığı, ekonomik darlıkları yaşadığımız ve bizleri üzen, sıkıntıya düşüren birçok noktada birlikte mücadele ettik. Ama bugüne kadar bunları sağlıklı bir şekilde geride bıraktık.  Bu arada bu yıl içerisinde aramızdan ayrılan yakınlarımız, akrabalarımız ve dostlarımız oldu. Bu vesile ile onlara Allah’tan rahmet diliyorum. Umudumuz, hep bir yıl sonranın daha iyi geçmesi oluyor. Onun için bizim de umudumuz, 2023 yılı. 2023 yılı, hepimizin bildiği gibi Cumhuriyetimizin 100. Yılı. Cumhuriyet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük mücadelesi sonucunda kazandıkları, bu ülke ve topraklarında bağımsızlığın taçlandırıldığı bir rejim. Dolayısı ile bu 100. yıla layık bir şekilde mücadelemizi sürdürmemiz gerekir. Biz de Çanakkale’de sizler ile beraber Cumhuriyetin 100. yılına layık bir şekilde yaşamaya ve dostça, kardeşçe ömrümüzü sürdürmeye devam edeceğiz. Ülkemize de barış, refah ve mutluluk dolu yıllar diliyorum. Bunu da yapabilecek güçteyiz. Türk insanı bunu sağlayabilir. Birlikte kardeşçe, refah içerisinde yaşayabiliriz. Bu sene seçim senesi. Bu seçim sürecinde daha dikkatli olmamız ve bu süreçte bizleri mutluluk ve refah içerisinde, gelişmiş ülkelerin seviyesine ulaştıracak yönetimleri seçmemiz gerekmektedir. Bunun kararını da sizler vereceksiniz. Bu konuda takdir sizlerin”.

“Yılbaşı Gecesine Yeni Binamızın Önünde Gireceğiz”

“Çanakkale’de her tür zorluğa rağmen yatırımları yapmaya devam edeceğiz. Sizlerin kaynaklarını doğru kullanıp, sizlerin refah seviyesini arttıracak yatırımları yapmayı sürdüreceğiz. En son geldiğimiz noktada, Çanakkale Yeşil Yerel Yönetim Binamızı tamamlamış durumdayız. Önümüzdeki 2023 senesinde artık hizmetimizi orada vermeye başlayacağız. Zor şartlarda bu binamızı tamamladık. Ekonomik şartlar ve Covid-19 salgınına rağmen, kaynaklarımızı doğru kullanarak binamızı bitirme fırsatı yakaladık. Umarız hep beraber yeni binamızı kullanmak nasip olsun ve Çanakkale halkı uzun yıllar o binada hizmet alsın. Bunun bir başlangıcı olarak da 31 Aralık, yılbaşı gecesi bir etkinlik yapmaya karar verdik. Bir DJ ve müzik performansı eşliğinde çeşitli etkinlikler olacak. Burada amaç, Çanakkale halkının yılbaşı gecesinde bir araya gelmesini sağlayabilmek. Oradan başlayıp, kordona devam eden etkinlikler olabilir. Kordondan gelip orada bir arada olunabilir. Çocuklarımız için de dilek kutumuzu oraya koyduk. Büyükler için de fotoğraf çekilebilecekleri hatıra objeleri koyduk. Dolayısı ile yılbaşı gecesi orada sizler ile olmayı umut ediyoruz”.

“Mutlu, Huzurlu Ve Barış Dolu Günler Diliyorum”

“2023 yılında sizlere aileleriniz, sevdikleriniz ve ülkemizin insanları ile beraber mutlu, huzurlu ve barış dolu günler diliyorum. Umarım 2023, bütün dünyaya barış getirsin. Çünkü insanlığın gelişmesi ancak barış ile mümkün olabilir. Ancak öncelikle Türkiye ve Çanakkale’de bunu paylaşmayı diliyorum. Çünkü bunu hak ediyoruz. Bu nedenle de hak ettiğimizi de alırız diye düşünüyorum. Tabi bunun bir şartı var, o da kardeşçe birbirimize sarılmak”.


30.12.2022 13:27