Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Garanti Bankası Çanakkale Şube Müdürü Soner Ahbap, Akbank Çanakkale Şube Müdürü Çağdaş Korkmaz ve Akbank Birebir Bankacılık Yöneticisi Okşan Utku Kurt, CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları ile Çanakkale Köprü Otoyol İşletme ve İdari İşler Müdürü Murat Benderli, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Garanti Bankası Çanakkale Şube Müdürü Soner Ahbap, Akbank Çanakkale Şube Müdürü Çağdaş Korkmaz ve Akbank Birebir Bankacılık Yöneticisi Okşan Utku Kurt ile Çanakkale Köprü Otoyol İşletme ve İdari İşler Müdürü Murat Benderli'yi ayrı ayrı makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaretler nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Gökhan, karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyaretlerde yeni yıl tebriklerini kabul ederken, 2023'ün sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Öte yandan ziyaretler kapsamında CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları yönetimi ile bir araya gelen Başkan Gökhan, Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Eren Saraç ve yönetimine de yeni görevlerinde başarılar diledi.


29.12.2022 17:12