Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Yardımcısı Ünüvar ÇOMÜ Dış Paydaş Toplantısına Katıldı


Başkan Yardımcısı Ünüvar ÇOMÜ Dış Paydaş Toplantısına Katıldı

Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) tarafından düzenlenen Dış Paydaş Toplantısına katıldı. 

ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesinde bulunan Troya Kültür Merkezi'nde 21 Aralık 2022 Çarşamba günü düzenlenen toplantıya, Vali İlhami Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile öğrenci ve akademisyenler katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, Rektör Murat'ın açılış konuşması ile devam etti. ÇOMÜ faaliyetleri ve projelerinin de paylaşıldığı programda ÇOMÜ ile Çanakkale'deki kamu kurumlarının yanı sıra STK'lar ile yapılabilecek ortaklık ve işbirliklerine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. 

Toplantıda söz alan Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar, üniversiteler ve yerel yönetimler arasında yapılacak işbirliklerinin kentin gelişmesinde büyük bir önemi olduğunu ifade ederek, Çanakkale Belediyesi'nin üniversite ile yaptığı ortak çalışmalara değinerek, bu çalışmaların arttırılması için belediyeye düşen görevleri yerine getireceklerini ifade etti. 


21.12.2022 16:18