Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; Türk Böbrek Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Timur Erk, Halk Bankası Balıkesir Bölge Koordinatörü Erdoğan Başıhoş ve Halk Bankası Çanakkale Şube Müdürü Ali Devrim Önder, Çanakkale Açık Cezaevi Müdürü Kağan Gençer ile İl Müftüsü Şükrü Kabukçu'yu makamında ağırladı.

20 Aralık 2022 Salı günü gerçekleşen ziyaretler kapsamında Başkan Gökhan ilk olarak Türk Böbrek Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Timur Erk ile bir araya geldi. Başkan Gökhan ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirtirken, karşılıklı sohbetin gerçekleştiği ziyaretin sonunda Vakıf Başkanı Erk, Başkan Gökhan'a vakfa yönelik desteklerinden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Başkan Gökhan ardından, Halk Bankası Balıkesir Bölge Koordinatörü Erdoğan Başıhoş ve Halk Bankası Çanakkale Şube Müdürü Ali Devrim Önder'i ağırladı. Başkan Gökhan konuklarına nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunarken, ziyaret karşılıklı sohbetle son buldu.

Başkan Gökhan'ın bir sonraki konuğu ise Çanakkale Açık Cezaevi Müdürü Kağan Gençer oldu. Başkan Gökhan Gençer'e nezaket ziyareti için teşekkürlerini iletti. Gençer ve Başkan Gökhan'ın sohbeti güncel konulara ilişkin karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.

Günün son ziyareti kapsamında Başkan Gökhan, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu ile bir araya geldi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gökhan, Kabukçu'ya taziye dilekleri için de teşekkürlerini sundu. Ziyaret, karşılıklı sohbetle son buldu.


20.12.2022 17:06