Başkan Gökhan ve Meclis Üyeleri Yeşil Yerel Yönetim Binasını Gezdi

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, aralıksız sürdürdüğü teknik inceleme gezileri kapsamında 20 Aralık 2022 Salı günü Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi binasını Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte ziyaret etti.

Kısa süre içerisinde kentlilere hizmet vermeye başlayacak olan Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi binasını ziyaret eden Başkan Gökhan'a Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkanları ve birim müdürleri eşlik etti. Ziyaret kapsamında ilk olarak binayı gezen Başkan Gökhan ve Meclis Üyeleri, teknik personelden bina içerisindeki çalışmalar ile bina içerisi ve çevresinde yapılan düzenlemelere ilişkin bilgi aldı.   Teknik personelin yaptığı bilgilendirmenin ardından ise Başkan Gökhan da sürecin en başından bugüne uzanan gelişmeleri Belediye Meclis Üyelerine aktardı.

20.12.2022 16:12