Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın 21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü Mesajı


Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın 21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü Mesajı

Küresel ölçekte salgın hastalıklar, ekonomik sıkıntılar, iklim krizi gibi pek çok sorunun bulunduğu dünyamızda her alanda güç birliği yapmak, eşit, adil, sürdürebilir yaklaşımlar belirlemek elzem olmuştur. Bu doğrultuda, hayatımızın olmazsa olmaz süreçlerinden olan tüketim ve üretim kanallarında avantajları bulunan, birleştirici gücü ve kalkınmadaki rolü yadsınamayacak olan kooperatiflerin önemi, günümüzde daha da artmaktadır.

Çanakkale özelinde baktığımızda ise bereketli ve tarıma elverişli topraklarımızın bolluğu ile birlikte tarımsal faaliyetler ve tarımsal kooperatifleşme ön plana çıkmaktadır. Toprağımızın kıymetini bilerek ve tarımsal üretimin hayati önem taşıdığının bilincinde olarak bizler de Çanakkale Belediyesi olarak hem üreticimizi hem de kooperatifleşmeyi desteklemek adına hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Tarımsal kalkınma adına el ele vermenin, güçleri birleştirmenin de büyük önem taşıdığına her daim vurgu yapıyoruz.

Bu doğrultuda kooperatiflerin işlevlerine, önemine ve desteklenmelerine ilişkin farkındalığın artması için kıymetli bir gün olan 21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü’nü kutluyor, her alanda kooperatifçilik faaliyetlerinin yaygınlaşmasını, üretim ve hizmetlerinin kalkınmaya fayda sağlamasını diliyorum.


Saygılarımla

Ülgür GÖKHAN

Çanakkale Belediye Başkanı


20.12.2022 11:58