Başkan Vekili Mutluay, Akçapınarlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneğinin Yemeğine Katıldı

Akçapınarlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneğinin geleneksel kaynaşma yemeğine Çanakkale Belediye Başkan Vekili M. İrfan Mutluay katıldı.

Akçapınarlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Gürel, Akçapınar Köyü muhtarı Ömer Kaya ile birlikte dernek üyelerinin büyük ilgi gösterdiği kaynaşma yemeğine Belediye Başkan Vekili M. İrfan Mutluay’ın yanı sıra, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan ve çok sayıda davetli de katıldı. Keyifli bir sohbet ortamında geçen gecede Akçapınarlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Dernek Başkanı Orhan Gürel, derneğe verdiği destek ve katkılardan dolayı Çanakkale Belediye Başkan Vekili M. İrfan Mutluay’a teşekkür plaketi takdim etti.

12.12.2022 10:44