Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; Doğanlar Yatırım Holding Y.K Üyesi Gıda Sektör Başkanı ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Türkmen, Çanakkale Ticaret İl Müdürü Hakan Tuncel, Bilim ve Teknoloji Müdürü Ferhat Güvel ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Av. Muharrem Erkek'i makamında ağırladı.

9 Aralık 2022 Cuma günü gerçekleşen ziyaretler kapsamında Başkan Gökhan ilk olarak Çanakkale Ticaret İl Müdürü Hakan Tuncel ile Bilim ve Teknoloji Müdürü Ferhat Güvel'i makamında ağırladı. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette bilim-teknoloji, ticaret üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Gökhan, nazik ziyaretleri nedeniyle Ticaret İl Müdürü Hakan Tuncel, Bilim ve Teknoloji Müdürü Ferhat Güvel'e teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ardından, Doğanlar Yatırım Holding Y.K Üyesi Gıda Sektör Başkanı ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan ile Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Türkmen ile makamında bir araya geldi. Başkan Gökhan, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti. Ziyaret, güncel konulara ilişkin karşılıklı sohbet ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Başkan Gökhan son olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Av. Muharrem Erkek ile bir araya geldi. Başkan Gökhan, Erkek'e taziye ziyareti için teşekkürlerini sunarken, ziyaret karşılıklı sohbetle son buldu.




09.12.2022 14:08