Teknik Çalışmalar Devam Ediyor

Çanakkale Belediyesi tarafından kentin çeşitli noktalarında gelişen ihtiyaçlar doğrultusunda gerçekleştirilen altyapı çalışmaları devam ediyor.

Altyapı çalışmaları kapsamında geçtiğimiz hafta sonu, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından Kanalizasyon Bakım ve Onarım İşleri programı çerçevesinde Cevatpaşa Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde Mehmet Akif Ersoy Caddesi ile Piri Reis Caddesi arasında kalan kısımda bakım onarım çalışması yapıldı.

Öte yandan yine hafta sonunda, yapımında sona yaklaşılan “Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası ile Yakın Çevresi Düzenlemesi İkmal Yapım İşi” kapsamında ise İsmetpaşa Mahallesi 2. Demircioğlu Caddesinden Atatürk Caddesi istikametinde (Miralay Şefik Bey Caddesi kesişiminden Atatürk Caddesine gidiş istikametinde) bina altyapı bağlantıları çalışmaları gerçekleştirildi.

05.12.2022 16:31