Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Çocuk Kültür Evi'nde Birbirinden Renkli Aralık Ayı Etkinlikleri


Çocuk Kültür Evi'nde Birbirinden Renkli Aralık Ayı Etkinlikleri

Çocukların kültürel, sanatsal ve sosyal gelişimlerini desteklemek amacıyla farklı disiplinlerden atölye ve etkinlik programları yürüten Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi’nde aralık ayı boyunca, yazar sohbetlerinden sanatçı buluşmalarına ve film günlerine kadar pek çok renkli etkinlik çocukları bekliyor.

Çocukların erken yaşta kitap sevgisi edinmelerine ve edebiyatla nitelikli ilişki kurabilmelerine katkı sunan “Evde Yazar Sohbetleri” etkinliğinin aralık ayı konuğu, Çocuk Edebiyatı’nın genç kalemlerinden Melis Sena Yılmaz olacak. Merakla beklenen ve çevrim içi gerçekleştirilecek olan etkinlik, 16 Aralık 2022 Cuma günü saat 13.00’te Çocuk Kültür Evi’nin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıma sunulacak.

Sanatsever tüm çocukların büyük bir ilgiyle takip ettiği, sanatın farklı disiplinlerinde çalışmalarını yürüten sanatçılarla çocukları bir araya getiren ve aralık ayında müzisyen Ceyhun Demir’in konuk edileceği “Sanatçı Buluşmaları” etkinliği ise 24 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 15.00’te Çocuk Kültür Evi’nde gerçekleştirilecek.

Her hafta çocuklarla birlikte film izlenip ardından bu filmin karakterlerinin, hikaye ve olay örgüsünün, müziğinin incelendiği bir film okuma atölyesi formatında yürütülen “Film Günleri” etkinliğinde aralık ayı boyunca her cuma saat 15.30’da sinefilleri Çocuk Kültür Evi’nde konuk edecek. 8 yaş ve üzeri tüm çocukların katılımına açık olarak yürütülen etkinlik programı dahilinde, 2 Aralık 2022 Cuma günü saat 15.30’da “Küçük Deniz Kızı Ponyo” filmi, 9 Aralık 2022 Cuma günü saat 15.30’da “Otel Transilvanya” filmi, 16 Aralık 2022 Cuma günü saat 15.30’da “Evim” filmi ve 23 Aralık 2022 Cuma günü saat 15.30’da “Evde Tek Başına“ filmi birlikte izlenerek incelenecek.

Çocukların potansiyellerini keşfetmelerine ve yaratıcılıklarını geliştirmelerine destek olmayı hedefleyen Çocuk Kültür Evi, tüm çocukları birbirinden renkli aralık ayı etkinliklerine katılmaya davet ediyor.

Ayrıntılı Bilgi İçin: Cevatpaşa Mahallesi Piri Reis Caddesi Bayrak Sokak NO: 26/A

Telefon: 0 286 217 73 11


02.12.2022 13:59