Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu ile İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi, Tarihçi Ahmet Uslu ve ÇOMÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mithat Atabay’ı makamında ağırladı.

Başkan Gökhan, 1 Aralık 2022 tarihli ziyaretlerin ilkinde Çanakkale Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulunu ağırladı. Oda Başkanı Ali Alaattin Coşkun ve Yönetim Kurulu üyelerinin yer aldığı ziyarete Çanakkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdür Vekili Sevil Albay ve Veteriner İşleri Müdürlüğü Veteriner Hekimi Görkem Bakır da katıldı. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gökhan, Oda yönetimine de görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Gökhan sonrasında, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi ve Tarihçi Ahmet Uslu ile ÇOMÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mithat Atabay’ı da makamında ağırladı. Heyet, Dr. Mithat Atabay'ın kaleme aldığı “Çanakkale'de Kapı Komşumuz Yahudiler” isimli kitabın basım ve tanıtımına katkı sunan Çanakkale Belediyesi ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a teşekkürlerini iletti. Ziyaret, karşılıklı sohbet ile son buldu.



01.12.2022 16:47