Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Sosyal Yaşam Evlerinde Organ Bağışı ve Organ Nakli Konularında Bilgilendirme Yapıldı


Sosyal Yaşam Evlerinde Organ Bağışı ve Organ Nakli Konularında Bilgilendirme Yapıldı

Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı faaliyet yürüten Esenler, Troia ve Barbaros Sosyal Yaşam Evlerinde bilgilendirme çalışmaları devam ediyor.

Sosyal Yaşam Evleri kullanıcılarının dönem dönem düzenlenen bilgilendirme faaliyetleri ile çeşitli konulara ilişkin bilgi sahibi olma fırsatı yakaladığı etkinlikler kapsamında son olarak Organ Bağışı ve Organ Nakli konusu ele alındı.

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Organ ve Doku Nakil Koordinasyon Birimi tarafından düzenlenen ve Organ ve Doku Nakil İl Koordinatörü Uzman Dr. Azem Ülkü başkanlığında gerçekleştirilen bilgilendirme etkinliğinde Sosyal Yaşam Evi kullanıcılarına organ bağışı ve organ nakli konuları genel hatlarıyla kapsamlı bir şekilde anlatıldı. Sunumların sonunda gerçekleşen soru-cevap bölümü ile katılımcılar, merak ettikleri birçok soruya da yanıt bulma fırsatı yakaladı.

Sosyal Yaşam Evleri katılımcıları, başta Uzman Dr. Azem Ülkü olmak üzere birimde çalışan tüm sağlık görevlilerine de aydınlatıcı bilgilerin paylaşımı için teşekkürlerini sundu.



25.11.2022 11:49