Başkan Gökhan, Öğretmenler ile Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Barbaros Atam Kreş ve Cevatpaşa Atam Kreş ile Çocuk Kültür Evi'ni ziyaret etti.

İlk olarak Barbaros Atam Kreş'i, ardından da Cevatpaşa Atam Kreş ile Çocuk Kültür Evi'ni ziyaret eden Başkan Gökhan, burada öğretmenler ile bir araya gelerek 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı. Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar ve kurum yöneticilerinin de eşlik ettiği ziyaretler kapsamında Başkan Gökhan öğretmenlerle ve yöneticilerle karşılıklı sohbet ederek, faaliyetlere ilişkin bilgiler aldı. Başkan Gökhan ayrıca, minik öğrencilerle de keyifli bir vakit geçirme imkanı buldu. Ziyaretler kapsamında Çocuk Kültür Evi'nin öğretmenlerinden Serkan Gündüz, Kaan Şengör ve İlke Karol'un Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk anısına gerçekleştirdikleri müzik dinletisi de keyifle dinlendi.

24.11.2022 14:15